Jutro wybieram się na plac budowy, zobaczyć co udało się robotnikom przez ostatni tydzień zdziałać.
Może i dobrze że jutro, gdyż dzisiaj jest istna "parówka", czytaj słońce bez ani jednej chmurki na niebie.
A co u Was?
Free talks (luźne rozmowy)
Free talks (luźne rozmowy)
Wspieram działania Fundacji RAT24. www.rat24.pl
Re: Free talks (luźne rozmowy)
Podoba mi się ten temat. 
U nas w NL ciepło i delikatny wietrzyk.
Grilujemy sobie na bazie przy naszej ciezarowce.
Nie możemy się doczekać kiełbaski zjedzonej w ogródku na Onnei, z sąsiadami wiadomo.
Pozdrawiamy

U nas w NL ciepło i delikatny wietrzyk.
Grilujemy sobie na bazie przy naszej ciezarowce.
Nie możemy się doczekać kiełbaski zjedzonej w ogródku na Onnei, z sąsiadami wiadomo.
Pozdrawiamy
Sąsiedzkie grillowanie? Jesteśmy na tak! 

Na Onnea wiatr dzisiaj niesamowity.. myśleliśmy że nas wywieje..
W nocy przetoczyła się nad nami super komórka burzowa (super nie dlatego że fajna, tylko tak się nazywa).
4 osoby zginęły przywalone drzewami, 7 osób zostało rannych, a wiele gospodarstw zostało odciętych od prądu.
Lotnisko w Rębiechowie zostało zamknięte i nie realizowało żadnych operacji lądowań/startów.

4 osoby zginęły przywalone drzewami, 7 osób zostało rannych, a wiele gospodarstw zostało odciętych od prądu.
Lotnisko w Rębiechowie zostało zamknięte i nie realizowało żadnych operacji lądowań/startów.

Słyszałem, że Grzegorz nieźle zamiata w Trojmieście :/ Miejmy nadzieję, że nie wyrządzi szkód na naszym osiedlu i jak już sobie pójdzie to Panowie budowlańcy dalej będą mogli budować i wykańczać nasze szeregi 
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

...
Na pewno na osiedlu jest jedno wielkie bagno 

O tak, bagno napewno a może i nawet jakieś bajorko się znajdzie 

...
Prawda. Czekam z niecierpliwoscia na jakies zdjecia abo relacje jak tam wyglada.
Na mnie nie liczcie, ja w duże błoto nie wejdę ze sprzętemPrawda. Czekam z niecierpliwoscia na jakies zdjecia abo relacje jak tam wyglada.