Przywitaj się
Przywitaj się
W tym temacie witamy się na forum. Napisz kilka słów o sobie, kim jesteś, czym się zajmujesz.
Wspieram działania Fundacji RAT24. www.rat24.pl
Re: Przywitaj się
Troszkę już na forum rozmawiamy ale zacznę od siebie. Na imię mam Rafał, rocznik 81. Na co dzień pracuję w datacenter, jako specjalista ds marketingu oraz obsługi klienta. Moją wielką pasją jest lotnictwo (uwielbiam dźwięk odrzutowego silnika i widok chmur pod stopami).
Ponieważ nie lubię ani nudy ani stagnacji, lubię robić w życiu raz po raz coś nowego (co Kasia pewnie potwierdzi
).
Ogarniam wypadki czy kolizje jako ratownik rat24. Wydałem też pierwszy w Polsce bezpłatny kurs języka fińskiego - zachęcam do zapoznania się skoro będziecie mieszkań na fińsko brzmiącym osiedlu
Ponieważ nie lubię ani nudy ani stagnacji, lubię robić w życiu raz po raz coś nowego (co Kasia pewnie potwierdzi

Ogarniam wypadki czy kolizje jako ratownik rat24. Wydałem też pierwszy w Polsce bezpłatny kurs języka fińskiego - zachęcam do zapoznania się skoro będziecie mieszkań na fińsko brzmiącym osiedlu

Hej
Ja również witam 

Cześć. Ja również witam 

-
- Obeznany
Witamy Przyszłych Sąsiadów
Kinga i Marek
20B 

Witamy przyszłych sąsiadów Karolina i Marcin 7B
Cześć, tu Bartek z 12D
Witajcie i czujecie się jak u siebieCześć, tu Bartek z 12D

Wysłane przy użyciu Tapatalka
- Dmoszkovsky
- Obeznany
Cześć,
Rafał i Paula (nie mylić z Paulina
) z 4F.
Rafał i Paula (nie mylić z Paulina

Witam sąsiadów z czwórkiCześć,
Rafał i Paula (nie mylić z Paulina) z 4F.