Moja woda poszła w studnie!!! Na 10 razy ale w studnie.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Free talks (luźne rozmowy)
Re: Free talks (luźne rozmowy)
Cześć, podpowie ktoś które firmy dowożą do nas zakupy?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
- Bywalec
Golden Fruits - owoce/warzywa
ZM śnieżka - nabiał
ZM śnieżka - nabiał
- Izabellareclaw20
- Obeznany
Hej sąsiedzi 
Czy ktoś z naszego osiedla zakładał żaluzje antywłamaniowe, jeżeli tak możecie kogos polecić ??
Pozdrawiam serdecznie
Sent from my iPhone using Tapatalk

Czy ktoś z naszego osiedla zakładał żaluzje antywłamaniowe, jeżeli tak możecie kogos polecić ??
Pozdrawiam serdecznie

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hej, czy ktoś z 14/15 ma może w miarę pusty garaż i chciałby go wynająć na 10h za skromną opłatą? Potrzebuje odmrozić zamarźnięty płyn do spryskiwaczy a niestety do własnego garażu przez ilość gratów się nie mieszczę
Niestety garaż mam kompletnie zawalony. Ale jest taki patent że kup denaturat i wlej ile wlezie. a najlepiej jak zbiorniczek jest w miare na wierzchu wsadz farella pod maskę i po problemie.
Jak bedziesz potrzebować farelke to wieczorem mogę pożyczyć

W tej chwili mam mieszankę denaturatu, spirytusu i koncentratu do spryskiwaczy w zbiorniku, niestety nie pomaga, prawdpodobnie woda wytrąciła się z płynu w te największe mrozy i zamarzła w samej pompce bo wogóle nie słychać żeby ruszała. Nie pomógł fakt że prawie miesiąc samochód stał nie ruszany bo byliśmy na wakacjach więc się zastanawiam czy w ogóle jej szlag nie trafił. Podgrzewałem z godzinę opalarką ale niestety jest w takim miejscu że nie ma do niego łatwego dostępu. Swoją drogą to nawet jak mieliśmy względnie pusto w garażu to po wjechaniu praktycznie nie dało się otworzyć drzwi takie mamy te garaże ogromneNiestety garaż mam kompletnie zawalony. Ale jest taki patent że kup denaturat i wlej ile wlezie. a najlepiej jak zbiorniczek jest w miare na wierzchu wsadz farella pod maskę i po problemie.

No to zamarzł na amen. Oby zbiorniczka nie rozwaliło. Teraz w tych autach to trochę durnie umieszczają te zbiorniczki. Kiedyś były one dosyć blisko silnika tak by ogrzać się od jego temperatury. Dzisiaj chowają je gdzieś w zderzakach. Jak silniczek nie ruszy to sprawdź jeszcze bezpiecznik. Jak wirnik zamarzł a komp to wykrył jako zwarcie mógł tez wyłączyć obwód. Dzisiaj auta są takie mądre.. wiem jak to się łatwo mówi ale zanim kupisz nowy silnik sprawdź go ja krótkoW tej chwili mam mieszankę denaturatu, spirytusu i koncentratu do spryskiwaczy w zbiorniku, niestety nie pomaga, prawdpodobnie woda wytrąciła się z płynu w te największe mrozy i zamarzła w samej pompce bo wogóle nie słychać żeby ruszała. Nie pomógł fakt że prawie miesiąc samochód stał nie ruszany bo byliśmy na wakacjach więc się zastanawiam czy w ogóle jej szlag nie trafił. Podgrzewałem z godzinę opalarką ale niestety jest w takim miejscu że nie ma do niego łatwego dostępu. Swoją drogą to nawet jak mieliśmy względnie pusto w garażu to po wjechaniu praktycznie nie dało się otworzyć drzwi takie mamy te garaże ogromneNiestety garaż mam kompletnie zawalony. Ale jest taki patent że kup denaturat i wlej ile wlezie. a najlepiej jak zbiorniczek jest w miare na wierzchu wsadz farella pod maskę i po problemie.
Jak bedziesz potrzebować farelke to wieczorem mogę pożyczyć![]()

Kto jest dostawcą internetu kablowego na osiedlu?